Jedálny lístok

STÁLE MENU

 

PREDJEDLO

 

Teľacie carpaccio, sušené kapary,
zaúdená majonéza, dehydrovaný žĺtok,
domáci kváskový chlieb  *1,3,7

80g / 13,5 €


Údený pstruh lososovitý, bylinková polenta,
kaviár z červeného grepu,
kôprovo-limetkový dip  *4, 7

80g / 12,5 €

 

POLIEVKA

 

Teľací vývar, domáce rezance,
koreňová zelenina *1,3,9

0,25l / 4,9 €

Mrkvový krém, kokosové mlieko, zázvor,
chlebové čipsy  *1,9

0,33l / 6,2 €

 

HLAVNÉ JEDLO

Grilované kuracie prsia ´Supreme´,
zemiakový gratin so špenátom, sušenými paradajkami a parmezánom,
pyré z čierneho koreňa, demiglace omáčka  *3,7,12

250g / 17,9 €

Teľacie líčka na burgundsky spôsob, zemiakové pyré *7,9

200g / 21,9 €

Grilovaný hovädzí steak,
baby zemiaky s mangoldom a domácou slaninkou guanciale,
omáčka demiglace *1,3,7

200g / 35,9 €

Pečené jahňacie kotlety, pučené chrumkavé zemiaky,
bylinkové pesto, mätový dip  *7,8

400g / 33,9 €

Zapečená kambala s kaviárovým maslom,
zelerovo-baklažánové concasse s ligurčekom,
omáčka z čerstvej kápie*4,7,9

150g / 29,9 €

Miešaný listový šalát s jemne pikantným dresingom,
plátky grilovanej hovädzej sviečkovice, syr pecorino  *1,7,12

350g / 17,9 €

Krupoto, strakatá fazuľa, šampiňónové velouté,
malý šalát dochutený hľuzovkovým olejom *1, 7

350g / 13,9 €

 

DEZERT

 

Krém z kozieho syra, mangové pyré, čučoriedky,
sorbet z vína Matyšák Mistela di Rosso  *1,3,7

120g /8,9 €

Aero čokoláda, Baileys pena, mandľový prach,
marakujový sorbet *1,3,7

120g / 8,9 €

Výber domácich sorbetov a zmrzlín *3,7

40g (1 kopček) / 3,7 €

 

NIEČO K VÍNU

 

Výber syrov (3-druhy), dulový džem
domáci kváskový chlieb *3,7,8

120g / 11,9 €

´Lopár´
Výber výrobkov z našej mäsiarne,
domáci kváskový chlieb *12

120g / 11 €

Pôvod mäsa : Slovensko – Teľacie, Hovädzie v BIO kvalite (certifikát k nahliadnutiu)
Pôvod rýb: Slovensko (Stupava), Chorvátsko

Alergény v potravinách

Jedálny lístok a nápojová karta sú platné od 15.03.2023. Všetky ceny sú uvedené s 10% DPH. Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave pred tepelnou úpravou. Jedálny lístok vytvoril šéfkuchár Tomáš Šípoš. Nápojový lístok vytvoril head someliér Erik Dorušinec. Zodpovedná osoba za reštauráciu: Dominik Baránek.