Aktuálne
ŠPECIÁLNE MENU
Jedálny lístok
STÁLE MENU
PREDJEDLO
Teľacie carpaccio, sušené kapary,
zaúdená majonéza, dehydrovaný žĺtok,
domáci kváskový chlieb *1,3,7
80g / 13,5 €
Údený pstruh lososovitý, bylinková polenta,
kaviár z červeného grepu,
kôprovo-limetkový dip *4, 7
80g / 12,5 €
POLIEVKA
Teľací vývar, domáce rezance,
koreňová zelenina *1,3,9
0,25l / 4,9 €
Mrkvový krém, kokosové mlieko, zázvor,
chlebové čipsy *1,9
0,33l / 6,2 €
HLAVNÉ JEDLO
Grilované kuracie prsia ´Supreme´,
zemiakový gratin so špenátom, sušenými paradajkami a parmezánom,
pyré z čierneho koreňa, demiglace omáčka *3,7,12
250g / 17,9 €
Teľacie líčka na burgundsky spôsob, zemiakové pyré *7,9
200g / 21,9 €
Grilovaný hovädzí steak,
baby zemiaky s mangoldom a domácou slaninkou guanciale,
omáčka demiglace *1,3,7
200g / 35,9 €
Pečené jahňacie kotlety, pučené chrumkavé zemiaky,
bylinkové pesto, mätový dip *7,8
400g / 33,9 €
Zapečená kambala s kaviárovým maslom,
zelerovo-baklažánové concasse s ligurčekom,
omáčka z čerstvej kápie*4,7,9
150g / 29,9 €
Miešaný listový šalát s jemne pikantným dresingom,
plátky grilovanej hovädzej sviečkovice, syr pecorino *1,7,12
350g / 17,9 €
Krupoto, strakatá fazuľa, šampiňónové velouté,
malý šalát dochutený hľuzovkovým olejom *1, 7
350g / 13,9 €
DEZERT
Krém z kozieho syra, mangové pyré, čučoriedky,
sorbet z vína Matyšák Mistela di Rosso *1,3,7
120g /8,9 €
Aero čokoláda, Baileys pena, mandľový prach,
marakujový sorbet *1,3,7
120g / 8,9 €
Výber domácich sorbetov a zmrzlín *3,7
40g (1 kopček) / 3,7 €
NIEČO K VÍNU
Výber syrov (3-druhy), dulový džem
domáci kváskový chlieb *3,7,8
120g / 11,9 €
´Lopár´
Výber výrobkov z našej mäsiarne,
domáci kváskový chlieb *12
120g / 11 €
Pôvod mäsa : Slovensko – Teľacie, Hovädzie v BIO kvalite (certifikát k nahliadnutiu)
Pôvod rýb: Slovensko (Stupava), Chorvátsko
Jedálny lístok a nápojová karta sú platné od 15.03.2023. Všetky ceny sú uvedené s 10% DPH. Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave pred tepelnou úpravou. Jedálny lístok vytvoril šéfkuchár Tomáš Šípoš. Nápojový lístok vytvoril head someliér Erik Dorušinec. Zodpovedná osoba za reštauráciu: Dominik Baránek.